Sum: kr 0.00
Herav mva (15%): kr 0.00
Rabatt utgjør: kr 0.00
Til betaling

Husk å betale for å fullføre bestillingen.

Konkurransevilkår

VINN EN PIZZA I MÅNEDEN FOR ETT ÅR!

Går det an å bli lei av pizza? Neeeeeei, selvsagt ikke! Så tenk så fantastisk å vinne 12 pizzaer, fordelt på én hver måned! 

DELTAKELSE

Konkurransen er avgrenset til kampanjeperioden fra 19. til 25. august 2019. Du deltar ved å kjøpe pizza og/eller noe annet hos Pizzabakeren i app eller på nett. Du må minimum være 18 år for å kunne delta i konkurransen. Vi vil bruke informasjonen du har registrert i app eller på nett til å trekke vinnere. Ansatte i Pizzabakeren, deres familiemedlemmer og personer som er knyttet til administrering av konkurransen, har ikke anleding til å delta i konkurransen. 

OG VINNERNE ER...

Vinnerne trekkes tirsdag 27. august 2019. Tre heldige vil bli kontaktet av oss per e-post og/eller telefonnummer brukt ved bestilling, og blir dessuten annonsert på Facebook. Alle må få se hvem som har pizzaflaks!

PREMIER

Premie til 3 vinnere er 12 pizzaer fordelt på 1 hver måned i 1 år! Premien kan ikke byttes.

PERSONOPPLYSNINGER

Ved deltakelse bekrefter at jeg har lest Pizzabakerens personopplysninger . Ved spørsmål vedrørende kampanjen, ta kontakt med [email protected]

Våre konkurranser er på ikke sponset, markedsført, administrert eller assosiert med Facebook eller Instagram – du gir din informasjon til Pizzabakeren og ikke til Facebook. 

Du kan lese mer om våre informasjonskapsler ved å trykke her.